MR Back Extension

De volledig instelbare hellingshoek van het bekken is een van de unieke kenmerken van de Monitored Rehab Systems Back Extension.

In combinatie met de mechanische ROM-begrenzer en de MRS Software is de Back Extension bij uitstek geschikt voor een breed scala aan therapeutische doelen. Van het stabiliseren van de onderrug tot het mobiliseren over een grotere ROM. De Back Extension zorgt voor maximale aanpassing aan uw therapeutische interventie. Visuele feedback stimuleert de inspanning van de patiënt iedere sessie opnieuw.

DOWNLOAD PDF

Maximale aanpassing aan uw therapeutische interventie

Realtime visuele feedback betrekt en motiveert patiënten

De Back Extension biedt een breed scala aan functionele oefeningen, gericht op coördinatie en proprioceptie, waardoor patiënten hun voortgang visueel kunnen volgen door middel van videogame-interactie en competitieve scores.

De Back Extension helpt bij het opbouwen van kracht, balans, coördinatie en proprioceptie en verbetert tegelijkertijd de therapietrouw van de patiënt. Interactieve videogames begeleiden de patiënt bij functionele oefeningen en geven duidelijke visuele feedback tijdens de therapie.

Meer informatie over de oefeningen

Meer informatie over de apparatuur?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.