MR Cube

Lichaam en geest met elkaar verbinden voor effectievere, efficiëntere resultaten.

De MR Cube simuleert functionele bewegingspatronen en versnelt krachttoename met constante belasting van de spier door een volledig bewegingsbereik.

De MR Cube helpt bij het opbouwen van kracht, balans, coördinatie en proprioceptie en verbetert tegelijkertijd de therapietrouw van de patiënt. Interactieve videogames begeleiden de patiënt bij functionele oefeningen en geven duidelijke visuele feedback tijdens de therapie. Het resultaat is een ongeëvenaarde cognitieve betrokkenheid en verhoogde EMG-activiteit tijdens elke training.

DOWNLOAD PDF

Onovertroffen ontwikkeling van het neuromusculaire systeem

Eigen software meet, monitort en rapporteert tijdens elke sessie, motiveert patiënten en bevordert de naleving. Een draagbaar ontwerp stelt klinieken van elke omvang en specialiteit in staat om het nieuwste op het gebied van bewaakte revalidatie toe te voegen aan hun praktijk - het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande patiënten. Mogelijkheid om niet-aangedane zijde versus aangedane zijde te testen door in de loop van de tijd vergelijkingsrapporten te maken.

Gedetailleerde rapporten bieden objectieve gegevens voor patiënten, verzekeraars en verwijzingspartners.

TECHNISCHE DATA

Realtime visuele feedback betrekt en motiveert patiënten

De MR Cube biedt een breed scala aan functionele oefeningen, gericht op coördinatie en proprioceptie, waardoor patiënten hun voortgang visueel kunnen volgen door middel van videogame-interactie en competitieve scores.

De MR Cube helpt bij het opbouwen van kracht, balans, coördinatie en proprioceptie en verbetert tegelijkertijd de therapietrouw van de patiënt. Interactieve videogames begeleiden de patiënt bij functionele oefeningen en geven duidelijke visuele feedback tijdens de therapie.

Meer informatie over de oefeningen

Meer informatie over de MR Cube?

Bezoek dan onze showroom in Houten, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.