MR Easy Press

Gemakkelijke instap, lage artrogene belasting en maximale aanpassing van spieren zijn de belangrijkste kenmerken van de Monitored Rehab Systems Easy Press. De Easy Press is bij uitstek geschikt voor de oudere patiënt.

De Easy Press biedt de unieke mogelijkheid tot enkel- of dubbelzijdig trainen, begeleid door de revolutionaire MRS Software voor visuele feedback. Vanaf de start met kwetsbare patiënten met een lage impact tot veerkrachtigere patiënten met hogere belastbaarheid, de Easy Press is perfect in gebruik. Vele soorten patiënten met verlies van functionele activiteit als gevolg van orthopedische, musculoskeletale of neurologische oorsprong kunnen revalideren op de Easy Press.

DOWNLOAD PDF

Unieke mogelijkheid tot enkel- of dubbelzijdig trainen

Realtime visuele feedback betrekt en motiveert patiënten

De Easy Press biedt een breed scala aan functionele oefeningen, gericht op coördinatie en proprioceptie, waardoor patiënten hun voortgang visueel kunnen volgen door middel van videogame-interactie en competitieve scores.

De Easy Press helpt bij het opbouwen van kracht, balans, coördinatie en proprioceptie en verbetert tegelijkertijd de therapietrouw van de patiënt. Interactieve videogames begeleiden de patiënt bij functionele oefeningen en geven duidelijke visuele feedback tijdens de therapie.

Meer informatie over de oefeningen

Meer informatie over de Easy Press?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.