MR Functional Squat

De Monitored Rehab Systems Functional Squat is het eerste gesloten ketensysteem dat speciaal is ontworpen voor optimale reactieve neuromusculaire training en testen. Het unieke ontwerp van de draaiende slee repliceert de beweging van een staande squat tijdens het hele bewegingsbereik.

De Functional Squat is bij uitstek geschikt voor de functionele revalidatie van de onderste extremiteit van begin tot eindfase.

DOWNLOAD PDF

Functionele revalidatie van de onderste extremiteit

Verlies van spieractiviteit of mobiliteit

De Functional Squat is het eerste gesloten ketensysteem dat speciaal is ontworpen voor optimale reactieve neuromusculaire training en testen. Het unieke ontwerp van de draaiende slee repliceert de beweging van een staande squat tijdens het hele bewegingsbereik.

De Functional Squat is bij uitstek geschikt voor de functionele revalidatie van de onderste extremiteit van begin tot eindfase.

TECHNISCHE DATA

Realtime visuele feedback betrekt en motiveert patiënten

De Functional Squat biedt een breed scala aan functionele oefeningen, gericht op coördinatie en proprioceptie, waardoor patiënten hun voortgang visueel kunnen volgen door middel van videogame-interactie en competitieve scores.

De Functional Squat helpt bij het opbouwen van kracht, balans, coördinatie en proprioceptie en verbetert tegelijkertijd de therapietrouw van de patiënt. Interactieve videogames begeleiden de patiënt bij functionele oefeningen en geven duidelijke visuele feedback tijdens de therapie.

Meer informatie over de oefeningen

Meer informatie over de functional squat?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.