Dit is FysioRoadmap

FysioRoadmap is een softwarepakket voor agendabeheer, dossiervoering en declaratie, dat speciaal ontwikkeld is voor de fysiotherapeutische verslaglegging. Als fysiotherapeut wil je namelijk bezig zijn met het helpen van anderen, niet met administratieve processen!

 

Wie zijn de mensen achter FysioRoadmap?

Wij kenmerken ons door onze kennis en ervaring als en met fysiotherapeuten, staan dicht bij onze klanten en streven naar een innovatieve oplossing. Eind jaren '90 zien wij de markt veranderen en groeit bij ondernemende fysiotherapeuten de behoefte aan trainen, meten en vooral registreren. Fysioroadmap ontstaat vanuit onze passie om deze behoefte te vervullen. Wij motiveren fysiotherapeuten om tijd te besparen en processen makkelijker te maken. Dagelijks zorgen wij ervoor dat meer dan 5000 fysiotherapeuten dit ervaren en onze ambitie is om zoveel mogelijk fysiotherapeuten te blijven ontzorgen!

Onderdeel van HCI

Sinds 2023 is Monitored Rehab Systems onderdeel van HCI (Health Cloud Initiative B.V.). HCI heeft als missie om de zorg in Nederland te verbeteren. Dit wordt onder andere gedaan met slimme software die zorgverleners ondersteunt en helpt om betere zorg te bieden. Er worden daarnaast ook zorg ontlastende diensten als geïntegreerde EHealth koppelingen aangeboden zodat de patiënten alle aandacht krijgen.

De markt blijft in beweging

FysioRoadmap blijf zich continue evalueren om aan de nieuwste trends en marktbehoeften te voldoen. Value based health care in de vorm van zorg trajecten behoeven een aangepaste vastlegging waarvoor FysioRoadmap een volledig geautomatiseerde traject vastlegging en declaratie heeft ontwikkeld.

Picture of testimonial author
Klant is Koning bij FysioRoadmap. FysioRoadmap luistert en denkt mee!
Rating: 5 stars
Fysiotherapiepraktijk Zwanenzijde
www.zwanenzijde.nl
Picture of testimonial author
Vlot en vriendelijk geholpen! Komen we er samen niet uit wordt het aan andere collega's gevraagd of is er een terugbelverzoek nog voor diezelfde dag. Fijn om direct duidelijkheid te krijgen.
Rating: 5 stars
Preventiecentrum Fysio & Fitness Almere
www.hetpreventiecentrum.nl

Wil je meer over ons weten?

Neem contact met ons op!

CONTACT