Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Specialisten in innovatieve software voor de zorg

Samen de zorg verbeteren

FysioRoadmap is onderdeel van Health Cloud Initiative, dat EPD software ontwikkelt voor fysiotherapeuten. Het doel is om de zorg in Nederland te verbeteren. Dat doen we door therapeuten te ontlasten met slimme en gebruiksvriendelijke software: doordat je minder tijd kwijt bent aan je administratie, hou je meer tijd over voor je patiënten en kun je beter behandelen. We richten ons met name op GGZ-specialisten, logopedisten, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten en multidisciplinaire praktijken.

FysioRoadmap is een softwarepakket voor agendabeheer, dossiervoering en declaratie, dat speciaal ontwikkeld is voor de fysiotherapeutische verslaglegging. Als fysiotherapeut wil je namelijk bezig zijn met het helpen van anderen, niet met administratieve processen!

Wie zijn de mensen achter FysioRoadmap?

Wij kenmerken ons door onze kennis en ervaring als en met fysiotherapeuten, staan dicht bij onze klanten en streven naar een innovatieve oplossing. Eind jaren ’90 zien wij de markt veranderen en groeit bij ondernemende fysiotherapeuten de behoefte aan trainen, meten en vooral registreren. Fysioroadmap ontstaat vanuit onze passie om deze behoefte te vervullen. Wij motiveren fysiotherapeuten om tijd te besparen en processen makkelijker te maken. Dagelijks zorgen wij ervoor dat meer dan 5000 fysiotherapeuten dit ervaren en onze ambitie is om zoveel mogelijk fysiotherapeuten te blijven ontzorgen!

Zorgverleners in Nederland

Patiënten

Werken bij FysioRoadmap

FysioRoadmap is een softwareoplossing van Health Cloud Initiative. We ontwikkelen al ruim 20 jaar software voor professionals in de zorg. Onze missie is om de zorg in Nederland te verbeteren. We zijn met onze software dus continu op zoek naar de meest innovatieve oplossingen om de zorgverleners te ontlasten. Ons ideaalbeeld is dat de zorgverleners helemaal geen tijd meer kwijt zijn aan de administratie. Ons team bestaat uit bevlogen mensen die niet alleen enthousiast met hun vak bezig zijn, maar ook hun steentje bij willen dragen aan de ideale wereld van de zorg.

Als je hier ook aan bij wil dragen, kijk dan eens op onze corporate site van Health Cloud Initiative naar de vacatures. We hebben vast wel een plekje voor je. En indien niet, stuur dan toch je cv en motivatie. Wellicht kunnen we een plekje vrij maken.

Alleen samen komen we verder

Om koppelingen tussen FysioRoadmap en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Tegelijkertijd zijn we aanwezig op opleidingsinstituten. Om de nieuwe generatie logopedisten bekend te maken met onze software. En natuurlijk om naar ze te luisteren en van ze te leren.

Het laatste nieuws, blog en ontwikkelingen in de zorg

Wat heb je nodig om je eigen fysiotherapiepraktijk te starten?

De start van het opzetten van een fysiotherapiepraktijk Het starten van je eigen fysiotherapiepraktijk is een ...

FysioRoadmap lanceert nieuwe website

Met de introductie van de nieuwe website hopen we een nieuwe stap te zetten in het verder professionaliseren van ...

Beveiliging van gegevens in een fysiopraktijk: Bescherming voor patiënten en naleving van de privacywetgeving

In een tijdperk waarin gegevens steeds waardevoller worden en privacy kwesties hoog op de agenda staan, is het ...

FysioRoadmap wordt onderdeel van Health Cloud Initiative

Amsterdam, 12 december 2022 - Softwareleverancier Health Cloud Initiative (HCI) heeft het softwarelabel ...