5 maart

Op 5 maart organiseren wij een korte en krachtige bijeenkomst over FysioRoadmap in Veenendaal. Tijdens deze Boostcamp laten wij de visie, nieuwe ontwikkelingen en de Tips en Trics de revue passeren. Een must voor iedere gebruiker want in een kort tijdsbestek ben je op de hoogte van alle gemakken van de software. Meld je alvast aan, dan houden we je op de hoogte!

AANMELDEN

10 maart

Op 10 maart organiseren wij een korte en krachtige bijeenkomst over FysioRoadmap in Zwolle. Tijdens deze Boostcamp laten wij de visie, nieuwe ontwikkelingen en de Tips en Trics de revue passeren. Een must voor iedere gebruiker want in een kort tijdsbestek ben je op de hoogte van alle gemakken van de software. Meld je alvast aan, dan houden we je op de hoogte!

AANMELDEN

12 maart

Op 12 maart 2020 zijn wij aanwezig op het jaarlijkse ClaudicatioNet congres. Hier zalhet startschot klinken voor Chronisch ZorgNet! Het belooft een leerzame, interessante dag te gaan worden. Het voorjaarscongres zal in Congrescentrum 1931 ('s-Hertogenbosch) plaatsvinden. Daarnaast wordt op 1 oktober 2020 een tweede congres georganiseerd in Congrescentrum Orpheus (Apeldoorn).

MEER INFO

26 maart

Op 26 maart organiseren wij een korte en krachtige bijeenkomst over FysioRoadmap in Haarlem. Tijdens deze Boostcamp laten wij de visie, nieuwe ontwikkelingen en de Tips en Trics de revue passeren. Een must voor iedere gebruiker want in een kort tijdsbestek ben je op de hoogte van alle gemakken van de software. Meld je alvast aan, dan houden we je op de hoogte!

AANMELDEN

31 maart

Op 31 maart organiseren wij een korte en krachtige bijeenkomst over FysioRoadmap in Eindhoven. Tijdens deze Boost Camp laten wij de visie, nieuwe ontwikkelingen en de Tips en Trics de revue passeren. Een must voor iedere gebruiker want in een kort tijdsbestek ben je op de hoogte van alle gemakken van de software. Meld je alvast aan, dan houden we je op de hoogte!

AANMELDEN

9 mei

Op zaterdag 9 mei 2020 vindt het jaarlijkse NVMT-symposium weer plaats in het NBC in Nieuwegein. Dit keer wat later in het jaar dan dat je van ons gewend bent, maar we hebben dan ook een heel aantrekkelijk programma met niemand minder dan Prof. Peter O’Sullivan uit Australië!

MEER INFO

1 oktober

Het tweede ClaudicatioNet congres van dit jaar zal plaatsvinden in congrescentrum Orpheus te Apeldoorn. Meer informatie over dit event volgt.

MEER INFO