Aanvragen extra account

Welk account heb ik nodig?

Indien u gebruik maakt van FRM Webbased, is er maar 1 type account. Indien u gebruik maakt van FysioRoadmap All-in One, kunt kiezen uit 3 verschillende account types. Leest u verder voor uw juiste keuze.

Wat is een online account?

Een online account heeft een gebruikersnaam welke bestaat uit 2 letters gevolgd door 4 cijfers (bijvoorbeeld AB1234). Met dit account logt u in op onze online omgeving. Op dit account kan je niet tegelijkertijd werken. Zodra nummer 2 inlogt op dezelfde gebruikersnaam, wordt nummer 1 uit de online sessie gegooid. Delen kan dus wel, maar alleen als je niet tegelijkertijd wilt werken. Op elk online account heb je toegang tot de Agenda- en Declaratiemodule.

Wat is een licentie FysioRoadMap?

Zodra je via het online account bent ingelogd, kom je op onze online omgeving terecht. Hier kan je middels het icoontje van FysioRoadMap (FRM), inloggen in de software van FRM.

Het aantal licenties FRM, staat gelijk aan het aantal gelijktijdige gebruikers in FRM. Stel je hebt 6 licenties FRM, dan krijgt iedere 7de gebruiker de melding dat het maximum aantal gebruikers bereikt is, zodra hij of zij wil inloggen in het EPD van FRM en er al 6 ingelogd zijn. De licenties FRM gelden alleen voor het gebruik van het EPD (Elektronisch Patiënten Dossier) in FRM en niet voor de Agenda- en Declaratie module. Voor deze module geldt dat ieder online account toegang heeft tot deze module, los van het aantal licenties FRM.

Kies uit de volgende opties

• Type 1: Ik wil een online account aanvragen (inclusief toegang Agenda- en Declaratiemodule) en geen extra licentie FRM (dit type wordt vaak voor een administratief medewerk(st)er gekozen)

• Type 2: Ik wil een online account aanvragen (inclusief toegang Agenda- en Declaratiemodule) en ook een extra licentie FRM (dit type wordt vaak voor een extra fysiotherapeut gekozen)

• Type 3: Ik wil alleen een extra licentie FRM aanvragen (dit type wordt vaak door lokale, offline gebruikers van FRM gekozen)

Mocht u de kosten willen weten van de verschillende accounts of twijfelt u wat u moet aanvragen, zet u dit dan bij de opmerkingen, dan nemen wij contact met u op alvorens het account voor u aan te vragen.

Extra Account Aanvragen