Aanvragen extra account

Voor het aanvragen van een extra account vult u onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij bevestigen u de aanvraag met een automatische ontvangstbevestiging en zorgen dat u binnen 5 werkdagen beschikt over dit account. ALs u vooraf geïnformeerd wilt worden over de bijkomende kosten, verzoeken wij u dit in het opmerkingenveld kenbaar te maken.

U kunt kiezen uit:

• Type 1: Maak kennis met de software extra online account; alleen inloggen op het externe bureaublad. Voor klanten die werken met de agenda- en declaratiemodule van FysioRoadmap; dit wordt vaak gekozen voor een administratief medewerkster.

• Type 2: extra online account; één extra licentie FysioRoadmap en licentie agenda- en declaratiemodule. Dit wordt vaak gekozen voor een fysiotherapeut.

• Type 3: extra gebruiker FysioRoadmap; alleen inloggen in FysioRoadmap.

Extra Account Aanvragen

Type 1Type 2Type 3