FysioRoadmap

Let op – deze FysioRoadmap is voor onze lokale klanten, als inkijkversie na opzegging of klanten die gebruik maken van onze Hardware – wilt u gebruik maken als Fysiotherapeut van ons EPD, neem dan contact op voor een online demo voor de mogelijkheden

Basisversie

Download hier de basisversie van FysioRoadmap. Het gaat om versie 4.6.0.3.

Download Basis Versie

Update

Download hier de update versie 8.7.0.3. Zorg wel dat eerst de basisversie is gedownload.

Download Update

COVID-19 Bakje

Klik met de rechtermuisknop op "download" hieronder, en kies "link opslaan als".

Download

MR Cube, Kneelax, MRS Software

Software MR Cube

Download hier de software voor MRCube, Kneelax, MRS Software.

Download

Handleiding

Download hier de handleiding voor MR Cube, Kneelax, MRS Software

Download Handleiding