Op deze pagina vind je alle actuele en eerdere bekende storingen. Verder zie je hier een overzicht van gepland onderhoud op ons online platform en van derde partijen welke van invloed kunnen zijn op de werking van uw applicaties. Is er geen storing bekend bij ons, maar heb je wel problemen met een van onze diensten? Neem dan contact op met onze service desk via 023 20 10 248

Actuele Verstoringen:

Op dit moment zijn er geen storingen. Ervaar je een storing, neem dan gerust contact met ons op.

Eerdere Verstoringen: 22-5: Vertoning agenda tijdelijk niet zichtbaar (mysql03 fout). Binnen 40 minuten opgelost.
30-4: Momenteel verloopt de aanlevering van QDNA niet goed. Er wordt door ons gewerkt aan een oplossing. Via een update van onze software welke op 15 mei gepland staat zal dit worden opgelost.

Overzicht gepland onderhoud online platform:

Op dit moment staat er geen gepland onderhoud.

Onder de onderstaande data geldt er een aangepaste telefonische bereikbaarheid:

Vrijdag 22 mei; vanaf 12.00 - 17.30 uur telefonisch niet bereikbaar

Maandag 1 juni; 2de Pinksterdag - gehele dag gesloten

Vrijdag 25 december; 1ste Kerstdag - gehele dag gesloten

Donderdag 31 december; vanaf 12.00 - 17.30 uur telefonisch niet bereikbaar