Op deze pagina vind je alle actuele en eerdere bekende storingen. Verder zie je hier een overzicht van gepland onderhoud op ons online platform en van derde partijen welke van invloed kunnen zijn op de werking van uw applicaties. Is er geen storing bekend bij ons, maar heb je wel problemen met een van onze diensten? Neem dan contact op met onze service desk via 023 20 10 248

Actuele Verstoringen:

10-09: UPDATE: helaas hebben wij nog geen oplossing voor onderstaand probleem. Wij adviseren geen actie te ondernemen om de retourinformatie. Ons onderzoeken naar de problemen is nog in volle gang. 03-09: UPDATE: helaas hebben wij nog geen oplossing voor onderstaand probleem. Ons onderzoeken naar de problemen is nog in volle gang. 02-09: Door de verstoring van gisteren (dinsdag 1-9-2020) met het declareren via VECOZO kunnen er ongewone situatie zijn ontstaan in FysioRoadmap. Wij zijn aan het onderzoeken waar de problemen door veroorzaakt worden en hoe wij dit voor u kunnen oplossen. Wij adviseren u geen actie te ondernemen op reeds gedane declaraties, maar eerst de volledige retour informatie af te wachten. Houdt u onze website en Facebookpagina in de gaten voor de actuele informatie

Eerdere Verstoringen 2020:
01-09: Het insturen van declaratie niet meer mogelijk via VECOZO. Het probleem is door VECOZO om 17:00 uur opgelost
22-05: Vertoning agenda tijdelijk niet zichtbaar (mysql03 fout). Binnen 40 minuten opgelost.
30-04: Momenteel verloopt de aanlevering van QDNA niet goed. Er wordt door ons gewerkt aan een oplossing.
Via een update van onze software welke op 15 mei gepland staat zal dit worden opgelost.

Overzicht gepland onderhoud online platform:

Op dit moment staat er geen gepland onderhoud.

Onder de onderstaande data geldt er een aangepaste telefonische bereikbaarheid:

Vrijdag 17 september 2020; vanaf 16.00 uur telefonisch niet bereikbaar

FEESTDAGEN

Donderdag 24 december 2020; vanaf 16.00 uur telefonisch niet bereikbaar

Vrijdag 25 december 2020; 1ste Kerstdag - gehele dag gesloten

Donderdag 31 december 2020; vanaf 12.00 - 17.30 uur telefonisch niet bereikbaar

Maandag 5 april 2021; 1ste Paasdag - gehele dag gesloten

Dinsdag 27 april 2021; Koningsdag - gehele dag gesloten

Donderdag 13 mei 2021; Hemelvaartsdag - gehele dag gesloten

Vrijdag 14 mei 2021; vanaf 12.00 - 17.30 uur telefonisch niet bereikbaar

Maandag 24 mei 2021; 2de Pinksterdag - gehele dag gesloten