Verhuizing naar het nieuwe online platform

Er is een snellere en veiligere inlogmethode beschikbaar voor de software en Microsoft gaat het support op de huidige Windows-omgeving beëindigen. Daarom verhuizen alle online accounts naar het nieuwe online platform.

Hoe werkt het:

1.  Je krijgt een link naar een nieuw inlog icoon;
2. Deze kun je downloaden door middel van de download button (onderaan de pagina);
3. Je dient eerst in te loggen met je accountnaam en wachtwoord om de download te kunnen doen;
4. Wanneer je het wachtwoord bent vergeten kun je deze bij ons laten resetten;
5. Je moet het nieuwe inlog icoon kopiëren op je lokale bureaublad (waar nu ook je huidige icoon staat);
6. Het nieuwe inlog icoon moet je op alle locaties waar je kunt inloggen plaatsen, zoals een thuiswerkplek.

Op de dag van de verhuizing kun je ALLEEN nog inloggen met het nieuwe inlog account.

Je wordt 2 weken van te voren via een e-mail geïnformeerd over de exacte datum dat je praktijk het nieuwe inlog icoon moet gaan gebruiken. Je kunt ook nu al het nieuwe inlog icoon downloaden en kopiëren naar je lokale bureaublad.

LET OP! Inloggen met het nieuwe inlog icoon kan vanaf de datum van jouw verhuizing.

Firewall en/of proxy
Heb je een beheerde firewall en/of proxy die het uitgaande verkeer controleert?

Dan moet je bij de onderstaande IP-ranges de betreffende poort(en) “open” zetten:
Remote Desktop Gateway

Poort: tcp/443
udp/3391
IP-range: 185.196.44.64/26
Remote Desktop Feed

Poort: tcp/443
IP-range: 185.196.44.64/26
2001:9a8:0:52::/64
2a0a:65c0:0:1::/64

DOWNLOAD NIEUWE INLOG