Declaratie Service

Met de FysioRoadmap Declaratie service bieden we de totaaloplossing voor het volledig uitvoeren van de declaratierun van alle fysiotherapeutische behandelingen vanuit uw eigen online omgeving. Hierdoor bieden wij u meer grip op uw geldstroom, meer gemak door tijdswinst en heeft u de garantie dat uw declaraties in goede handen zijn.

 

  Begeleiding door onze specialisten
   Bespaar elke maand weer tijd
  Constante en steady cashflow
  Directe feedback op medewerkersniveau via FysioRoadmap dashboard

Wat wij voor jou doen:

1. Declaratie run

Wij voeren de volledige declaratierun uit van digitale en particuliere facturen namens uw praktijk. Hiervoor zullen wij op de online omgeving van uw praktijk inloggen met een apart inlogaccount.

2. Declaraties uitvoeren

Wij zullen 1 maal per declaratieperiode (kalendermaand) de declaraties uitvoeren. Wij garanderen dat de declaratierun uiterlijk op de tweede werkdag van de kalendermaand wordt uitgevoerd.

3. Retourinfo verzekeraars

Wij zullen alle retourinformatie van zorgverzekeraars volledig afhandelen. Op uiterlijk de 15e dag van de kalendermaand wordt dit verwerkt voor zover deze beschikbaar is gesteld. Indien dit niet het geval is, zal deze de eerst volgende declaratierun worden verwerkt.

4. Contact verzekeraar

Indien nodig zullen wij namens uw praktijk contact opnemen met zorgverzekeraar(s) naar aanleiding van de declaratierun of de ontvangen retourinformatie. Hierbij zijn wij vooraf door uw praktijk gemachtigd om onder vermelding van de praktijk AGB-code te communiceren met de zorgverzekeraar(s) en/of VECOZO.

5. Contact praktijk

Wij zullen 2 maal per declaratie periode (kalendermaand) via het FysioRoadmap Dashboard met de betrokken werknemer(s) van uw praktijk communiceren. We geven hierbij 1 maal feedback op de voorbereiding op de declaratierun en 1 maal feedback op de afhandeling van de retourinformatie.

6. Retourinfo afhandelen

De medewerker(s) van uw praktijk zal/zullen de feedback van Declaratie Service in het FysioRoadmap Dashboard voor de eerst volgende declaratierun dienen te verwerken.

Meer informatie Declaratie Service