Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Onze fysiotherapie software

Een digitale revolutie in de gezondheidszorg

In de snel evoluerende wereld van de gezondheidszorg wordt digitalisering steeds essentiëler, en fysiotherapie is geen uitzondering. Moderne fysiotherapeuten staan voor de uitdaging om hun praktijk efficiënter te beheren, patiëntenzorg te optimaliseren en te voldoen aan steeds strenger wordende regelgeving. Hier komt onze fysiotherapie software om de hoek kijken, waardoor een nieuwe dimensie van mogelijkheden wordt geopend. Een EPD software pakket, speciaal voor fysiotherapie.

frm-nieuwe-website

De ruggengraat van moderne fysiotherapiepraktijken

FysioRoadmap begrijpt de complexiteit van fysiotherapiepraktijken en biedt intuïtieve fysiotherapie software die is ontworpen om naadloos in je workflow te integreren. Van afsprakenbeheer tot facturering, van patiëntendossiers tot oefeningenplannen, onze EPD software kan een alles-in-één oplossing bieden voor moderne praktijken.

frm-nieuwe-website

Belangrijke modules:

Afsprakenbeheer

Efficiëntie begint met een goed georganiseerde agenda. Onze software stelt je in staat om afspraken moeiteloos te plannen, wijzigen en beheren.

Patiëntendossiers

Sla alle relevante patiëntinformatie veilig op, van medische geschiedenis tot behandelingsplannen, en krijg snel toegang tot cruciale gegevens wanneer je ze nodig heeft.

Facturering

Vereenvoudig je facturatieproces en houd controle over je financiën met geïntegreerde factureringsmogelijkheden die voldoen aan de laatste regelgeving.

Oefeningenplannen

Bied je patiënten op maat gemaakte Physitrack oefeningenplannen aan en volg hun voortgang digitaal, waardoor hun herstelproces geoptimaliseerd wordt.

Het belang van fysiotherapie software

EPD software voor fysiotherapie is het digitale alternatief voor traditionele patiëntendossiers. Het voegt alle relevante gezondheidsinformatie van een patiënt samen op één toegankelijke en beveiligde locatie. Onze EPD-software is specifiek ontworpen om de workflow van fysiotherapeuten te stroomlijnen en te voldoen aan de hoogste normen van gegevensbeveiliging en privacy.

frm-nieuwe-website

Voordelen van onze fysiotherapie EPD-software:

Centralisatie van gegevens:

Alle patiëntinformatie, inclusief medische geschiedenis, behandelingsplannen en voortgangsrapporten, wordt op één centrale locatie bewaard voor gemakkelijke toegang.

Efficiëntie:

Verminder de tijd die wordt besteed aan het zoeken naar papieren dossiers en optimaliseer de efficiëntie van je praktijk met gestroomlijnde digitale processen.

Gegevensbeveiliging:

Bescherm de vertrouwelijkheid van patiëntgegevens met geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals versleuteling en toegangscontroles.

Naleving van regelgeving:

Voldoe aan de steeds veranderende regelgeving met een EPD-systeem dat is ontworpen om te volstaan aan de hoogste normen van gegevensbescherming.

Een toekomstbestendige keuze

Wij begrijpen dat investeren in EPD software een grote stap is voor elke praktijk. Daarom streven we ernaar om niet alleen op de huidige behoeften van fysiotherapeuten te anticiperen, maar ook om opkomende trends in de gezondheidszorg voor te blijven.
Met regelmatige updates en innovatieve functionaliteiten zorgen wij ervoor dat jouw praktijk klaar is voor de digitale toekomst. Ons EPD voor fysiotherapie kent geen aanschafkosten, is maandelijks opzegbaar en biedt een kosteloze klantenservice. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van onze fysiotherapie software en EPD-software. Meld je aan voor onze online demo en laat je praktijk profiteren van de voordelen van digitalisering.

Over FysioRoadmap

FysioRoadmap maakt deel uit van het Health Cloud Initiative, dat zich al meer dan 20 jaar toelegt op de ontwikkeling van EPD-software, onder andere voor fysiotherapeuten. Het doel? Het verbeteren van de kwaliteit van zorg in Nederland Het streven is om jou als fysiotherapeut te ontlasten met intelligente en gebruiksvriendelijke software, waardoor je minder tijd kwijt bent aan administratieve taken. Dit resulteert in meer beschikbare tijd voor directe patiëntenzorg en verbetert de behandelingsmogelijkheden.

frm-nieuwe-website