Gratis masterclass op locatie

Wil je effectiever omgaan met de verslaglegging binnen FysioRoadmap?

Wil je meer overzicht hebben op de informatie die belangrijk is voor jouw dagelijks handelen?

Dan is de Masterclass Efficient Dossier beheer wellicht wat voor jou!

In deze Masterclass laten we je zien dat je vanuit jouw Dashboard & Agenda alle relevante informatie direct binnen handbereik hebt. We gaan in op waar deze informatie op te halen is en hoe je met minimale effort volledig kan voldoen aan de Richtlijn Fysiotherapeutische Dossiervoering en ook de PREMS uitvraag komt aan bod. Verder zal je na deze Masterclass in staat zijn om interactief met collega’s te communiceren via het dashboard over zowel agenda afspraken als dossierinhoudelijke zaken.

Hoelang duurt een masterclass?

De Masterclass duurt ongeveer 90 minuten en kan zowel online als op locatie worden gegeven. En het mooie van dit alles is dat er geen kosten aan verbonden zitten. Het enige dat je hoeft te investeren is 90 minuten van jouw tijd.

 

Je kunt kiezen uit de volgende masterclasses:

1. Efficiënt dossierbeheer

Bespaart 15 minuten per dag aan administratietijd. Voor de fysiotherapeut laten wij zien op welke manier de agenda optimaal gebruikt kan worden in combinatie met de verslaglegging.

2. Managementinformatie

Voor de praktijkmanager zijn diverse sturings- en signaleringselementen in het pakket aanwezig waardoor grip op de processen ontstaat. Denk hierbij aan de overzichten van de PREMS, behandelgemiddelden, dossier statussen, etc.

Aanvragen Masterclass

    1. Efficiënt dossierbeheer2. Optimale bedrijfsvoering