Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

FysioRoadmap wordt onderdeel van Health Cloud Initiative

fysioroadmap-onderdeel-hci

Amsterdam, 12 december 2022 – Softwareleverancier Health Cloud Initiative (HCI) heeft het softwarelabel FysioRoadmap overgenomen en daarmee haar dienstverlening voor de paramedische zorg verder uitgebreid. Met de overname van het softwarelabel voor professionele fysiotherapiepraktijken verviervoudigt HCI haar marktaandeel binnen de paramedische markt. Na de overname werken er meer dan 13.000 zorgverleners dagelijks met de producten van Health Cloud Initiative. De totale organisatie heeft na de overname een omzet van circa 10 miljoen euro.

 

Mede dankzij de overname van FysioRoadmap is HCI nu ook een significante speler in de fysiotherapie. FysioRoadmap uit Haarlem is in 1999 opgericht door Frank Duijff. FysioRoadmap is vanuit de fysiotherapiepraktijk voor en door fysiotherapeuten tot stand gekomen. De onderneming ontzorgt praktijken in het dagelijkse handelen. Het Elektronisch Patienten Dossier (EPD) kenmerkt zich door een pragmatisch herkenbaar werkproces. De agenda is intuïtief in het gebruik en geautomatiseerde declaratieprocessen helpen onvolledige declaraties te voorkomen en retourinformatie te beperken.

 

Initiatiefnemer Eric de Boer van Health Cloud Initiative: “De overname van FysioRoadmap is een belangrijke stap voor het behalen van onze ambitie om middels krachtenbundeling een sterke en innovatieve softwareleverancier te creëren die kan voldoen aan de steeds strengere eisen in een snel veranderend speelveld. Het is ons doel om zorgverleners in de paramedische zorg maximaal te ontzorgen en administratieve handelingen drastisch te beperken.”

 

CEO Frank Duijff van FysioRoadmap vindt het fantastisch om onderdeel te worden van Health Cloud Initiative. “We kunnen onze software ontwikkeling versnellen met HCI waardoor we gezamenlijk een nog betere propositie voor fysiotherapeuten in de markt kunnen zetten. De groep stelt ons in staat om sneller onze doelen te bereiken.”

Terug naar nieuws >