MR Cable Column

Lichaam en geest met elkaar verbinden voor effectievere, efficiëntere resultaten.

De Monitored Rehab Systems Cable Column is multifunctioneel en speciaal ontworpen voor het optimaal reconditioneren, revalideren en testen van de schouder en wervelkolom.

De unieke software bewaakt zowel motorische controle als reactieve neuromusculaire activiteiten die helpen om normale motorpatronen te herstellen.

DOWNLOAD PDF

Optimale multidirectionele neuromusculaire training

Monitored Rehab Systems biedt innovatieve producten voor revalidatietraining met visuele feedback. De Cable Column is een multifunctioneel systeem dat speciaal is ontworpen voor optimale multidirectionele neuromusculaire training. Het systeemontwerp maakt zowel enkelzijdige als dubbelzijdige oefeningen in staande of zittende positie mogelijk.

De Cable Column is bij uitstek geschikt voor gebruik in het totale proces van vroege tot eindfase revalidatie van patiënten met verlies van functionele activiteit als gevolg van orthopedische, musculoskeletale of neurologische oorsprong door spierbelasting te bieden in combinatie met visuele feedback. Het apparaat is bedoeld als trainingsapparaat voor revalidatiedoeleinden.

TECHNISCHE DATA

Realtime visuele feedback betrekt en motiveert patiënten

De Cable Column biedt een breed scala aan functionele oefeningen, gericht op coördinatie en proprioceptie, waardoor patiënten hun voortgang visueel kunnen volgen door middel van videogame-interactie en competitieve scores.

De Cable Column helpt bij het opbouwen van kracht, balans, coördinatie en proprioceptie en verbetert tegelijkertijd de therapietrouw van de patiënt. Interactieve videogames begeleiden de patiënt bij functionele oefeningen en geven duidelijke visuele feedback tijdens de therapie.

Meer informatie over de oefeningen

Meer informatie over de Cable Column?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.