Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Efficiënte migratie naar FysioRoadmap Webbased

Al meer dan 200 klanten zijn je voorgegaan. Maak kennis met de nieuwste upgrade van onze software, speciaal ontworpen voor jou als fysiotherapeut. We hebben jullie favoriete functies verbeterd en nieuwe, krachtige tools toegevoegd om je praktijkbeheer naar een hoger niveau te tillen. Beleef nu een nog soepelere, snellere en gebruiksvriendelijkere ervaring. Binnenkort ontvang je meer informatie over de upgrade.

Elke donderdag tussen 12.00 en 13.00:

frm-nieuwe-website

De mening van gebruikers die je al voor zijn gegaan

“Wij vinden het zeker makkelijker werken, maar vooral de support is top. Daarvoor ook zeker een 10”

Meer Fysiotherapie & Revalidatie 

“Wij zijn erg blij met de snelheid van de webbased versie en het kunnen openen van meer tabbladen tegelijk, de dossierstatus functie die nu in één oogopslag aangeeft wat er nog aangevuld moet worden. Er wordt hard gewerkt om functionaliteiten die we nog missen snel toe te voegen aan de webbased versie, kortom wij zijn er blij mee.”

Fysiotherapie Hanhart

“Het design spreekt mij erg aan en het is prettig om webbased te werken.”

FysioFit

Tips & tricks

Handige tips rondom de migratie

Gesloten
1. Houd je dossiers up-to-date

Tijdens de migratie verzamelen we alle beschikbare informatie uit je oude dossiers. Het is echter niet meer mogelijk om je dossier (met uitzondering van de anamnesekaart en conclusie van het onderzoek, maar geen SOEP) achteraf bij te werken in het nieuwe systeem. Het is daarom belangrijk te weten dat een eventuele audit gevolgen kan hebben als je oude omgeving eenmaal is afgesloten en niet meer toegankelijk is. Bereid je daarom goed voor.

2. Kopie van de aantekeningentegel op je dashboard

De informatie van de aantekeningentegel wordt niet automatisch overgezet naar FysioRoadmap Webbased. Neem even de tijd om een kopie te maken, plak deze in een Word-document of stuur deze per e-mail naar jezelf. Vervolgens kun je de aantekeningen eenvoudig overzetten naar je nieuwe systeem door ze op de nieuwe notitietegel te plakken.

Veelgestelde vragen

Wat, wanneer en hoe?

Gesloten
1. Hoe registreer ik mezelf in FysioRoadmap?

Zodra de migratie van je oude naar je nieuwe FysioRoadmap is voltooid, ontvang je automatisch een e-mail en een unieke code via sms. Met deze informatie start je eenvoudig het registratieproces.

Let op!

Voer deze registratie altijd uit op een desktopcomputer of laptop en niet op een mobiel apparaat (telefoon, iPad of andere tablets).

Meer weten? Bekijk dan de video.

2. Hoe gebruik ik de 2 Factor Authenticatie (2FA)?

Beveiliging staat voorop bij online werken. Ontdek in dit filmpje hoe je 2FA kunt downloaden, installeren en gebruiken om veilig in te loggen.

Instructievideo:

Om in te loggen in FysioRoadmap Webbased is een 2 factor authenticatie verplicht. Om hiervan gebruik te maken dient elke gebruiker een authenticatie app op zijn of haar mobiele device beschikbaar te hebben.

Voor Android: Google- of Microsoft Authenticator
Voor iPhone: Microsoft Authenticator

3. Waar vind ik mijn oude gegevens?

Ontdek waar je je oude gegevens kunt terugvinden na de migratie. Let op: Niet alle gegevens zijn overgezet, maar alle toekomstige afspraken en afspraken zonder patiënt zijn beschikbaar. Meer weten? Kijk bij ‘belangrijke informatie over de migratie’ onderaan deze website voor meer informatie.

Instructievideo:

4. Hoe ziet mijn scherm eruit na de migratie?

Maak je wegwijs in de nieuwe FysioRoadmap Webbased omgeving. Start snel en maak het systeem eigen met behulp van onze informatieve video:

5. Hoe maak ik een afspraak in FysioRoadmap?

Met minder stappen dan voorheen plan je eenvoudig afspraken in het nieuwe systeem. Kopieer en plak afspraken zoals je gewend bent, pas tijdsloten aan via stambestanden en personaliseer je agenda. Ontdek ook de mogelijkheden van week- of werkweekinstellingen.

Instructievideo:

6. Wat moet ik zelf nog doen na de migratie?

Na de migratie zijn er enkele instellingen die je opnieuw moet configureren voor patiënten die zijn overgezet. Leer in dit filmpje hoe je de juiste klacht, indicatie en zorgplan selecteert.

Instructievideo:

Belangrijke informatie over de migratie

We zijn enthousiast over de veranderingen die voor je klaarstaan. We willen je echter ook eerlijk informeren over een aantal onderdelen die we niet kunnen meenemen. Maak je geen zorgen, we hebben ervoor gezorgd dat jouw migratie soepel verloopt en je snel aan de slag kunt in de vernieuwde omgeving.

Gesloten
1. Zorgplannen

Om te kunnen garanderen dat alle zorgplannen volledig zijn en voldoen aan de laatste richtlijnen en audit eisen bieden we je een volledige nieuwe set zorgplannen aan. Op deze manier ben je weer helemaal up-to-date en dat werkt prettig. Minder klikken en minder klinimetrie verzamelen. Alleen dat verzamelen wat zinvol is. Zelf gemaakte zorgplannen kunnen we niet mee migreren.

2. Klinimetrie

Alle klinimetrie (ook de zelf gemaakte) blijven achter in je huidige pakket. In FysioRoadmap Webbased tref je de klinimetrie aan die gemakkelijk op een telefoon of ander mobiel device is in te vullen. Voor de patiënt en voor jou geeft dit gemak bij het verzamelen van data. De enige klinimetrie die wel is meegekomen is de PSK.

3. Sjablonen

De structuur van het maken van sjablonen is anders dan je gewend bent. In FysioRoadmap Webbased kunnen we je meer bieden met betrekking to de lay-out, tabellen etc. Je gaat erop vooruit en de functionaliteit is klaar voor de toekomst.

4. Subdoelen

Alleen de resultaten van uitgevoerde klinimetrie zijn mee gemigreerd als tekst, terwijl veel subdoelen gekoppeld waren aan de achtergebleven klinimetrie. Je vindt deze resultaten onder de migratieknop in je nieuwe omgeving.  We hebben wel de PSK (waarop het hoofddoel is gebaseerd) voor je kunnen meenemen.

5. Aanvullend onderzoek

Aangezien de opbouw van het aanvullend onderzoek volledig anders is dan in je huidige systeem zullen we dit niet meenemen. We nemen in de conclusie van het onderzoek wel alle informatie mee. Je bent het dus niet kwijt en kunt de informatie direct gebruiken om te raadplegen in FysioRoadmap Webbased.

6. Resultaten van het basisonderzoek

Dit onderzoek is gebaseerd op de klinimetrie die niet meer aanwezig in FysioRoadmap Webbased. De resultaten staan bij klinimetrie overzicht onder de migratietool en de resultaten zijn verder weer terug te vinden in de conclusie van je onderzoek.

7. Rapportages

De gemaakte rapportages vind je onder de migratieknop, niet langer direct in het rapportagegedeelte van het dossier. Maak je geen zorgen, alles is netjes georganiseerd!

 

We werken hard aan nieuwe functies en verbeteringen om je ervaring nog beter te maken. Zo komt op korte termijn de ‘Overzichten bezoek vs agenda’ beschikbaar en ook de koppeling met ZorgTopics. Bedankt voor je geduld en begrip tijdens de migratie. We kijken ernaar uit om samen met jou te groeien in onze vernieuwde omgeving!