Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Declaratie Service

Met de FysioRoadmap Declaratie service bieden we de totaaloplossing voor het volledig uitvoeren van de declaratierun van alle fysiotherapeutische behandelingen vanuit jouw eigen online omgeving. Hierdoor bieden wij je meer grip op jouw geldstroom, meer gemak door tijdswinst en heb je de garantie dat jouw declaraties in goede handen zijn.

Begeleiding door onze specialisten

Bespaar elke maand weer tijd

Constante en steady cashflow

Directe feedback op medewerkersniveau via FysioRoadmap dashboard

1. Declaratie run

Wij voeren de volledige declaratierun uit van digitale en particuliere facturen namens jouw praktijk. Hiervoor zullen wij op de online omgeving van jouw praktijk inloggen met een apart inlogaccount.

2. Declaraties uitvoeren

Wij zullen 1 maal per declaratieperiode (kalendermaand) de declaraties uitvoeren. Wij garanderen dat de declaratierun uiterlijk op de tweede werkdag van de kalendermaand wordt uitgevoerd.

3. Retourinfo verzekeraars

Wij zullen alle retourinformatie van zorgverzekeraars volledig afhandelen. Op uiterlijk de 15e dag van de kalendermaand wordt dit verwerkt voor zover deze beschikbaar is gesteld. Indien dit niet het geval is, zal deze de eerst volgende declaratierun worden verwerkt.

4. Contact verzekeraar

Indien nodig zullen wij namens jouw praktijk contact opnemen met zorgverzekeraar(s) naar aanleiding van de declaratierun of de ontvangen retourinformatie. Hierbij zijn wij vooraf door jouw praktijk gemachtigd om onder vermelding van de praktijk AGB-code te communiceren met de zorgverzekeraar(s) en/of VECOZO.

5. Contact praktijk

Wij zullen 2 maal per declaratie periode (kalendermaand) via het FysioRoadmap Dashboard met de betrokken werknemer(s) van jouw praktijk communiceren. We geven hierbij 1 maal feedback op de voorbereiding op de declaratierun en 1 maal feedback op de afhandeling van de retourinformatie.

6. Retourinfo afhandelen

De medewerker(s) van jouw praktijk zal/zullen de feedback van Declaratie Service in het FysioRoadmap Dashboard voor de eerst volgende declaratierun dienen te verwerken.

Naar alle modules >

Wil je alle mogelijkheden van onze software zien?

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een online demo in te plannen.

Maak kennis met de software

Uitgebreide uitleg

Agenda, declareren en statistieken

Bespaar tijd op administratie

Meer tijd voor de patiënt

Meer tijd voor de patiënt

Declaratie Service

Informatieaanvraag

9 + 3 =