Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Full Financial Support

Ervaart u dat het voeren van de boekhouding onnodig veel tijd kost en kopzorgen oplevert? Kies dan voor FysioRoadmap Full Financial Support!

De complete webbased totaaloplossing voor uw boekhouding, salarisadministratie, jaarrekening, fiscale aangiften en managementrapportages in samenwerking met de financiële professionals van Staelmeesters.

Hoe eerder u overstapt, hoe groter uw financiële voordeel én hoe sneller u inzicht heeft in de financiële kant van uw praktijk! Laat u prettig verrassen op inhoud, gemak en prijs.

De prijs is onder andere afhankelijk van het aantal eigenaren, de juridische vorm (maatschap of BV), het aantal facturen dat maandelijks binnenkomt en het aantal medewerkers. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

1. Alles voor je geregeld

Voor één vast laag bedrag per maand ben je verzekerd van de beste kwaliteit en wordt alles voor je geregeld. Zo weet je dus altijd precies waar je aan toe bent. De professionals van Staelmeesters werken de administratie elke dag bij en monitoren deze volledig zodat uw boekhouding altijd up-to-date is!

2. Altijd en overal inzichtelijk

Uw boekhouding is volledig webbased en 24/7 waar ook ter wereld inzichtelijk.

3. Rapportages

U krijgt optimaal inzicht in uw praktijk via managementrapportages

4. Effectief ingericht

Omdat de boekhouding en jaarrekening op de meest effectieve manier wordt ingericht altijd goedkoper dan uw huidige oplossing!

Naar alle modules >

Wil je alle mogelijkheden van onze software zien?

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een online demo in te plannen.

Maak kennis met de software

Uitgebreide uitleg

Agenda, declareren en statistieken

Bespaar tijd op administratie

Meer tijd voor de patiënt

Meer tijd voor de patiënt

Full Financial Support

Informatieaanvraag

5 + 2 =