Diensten

Naast onze software, bieden wij ook deze diensten om het je nog makkelijker te maken.

Declaratie Service

Onze declaratie specialisten nemen je gehele declaratieproces uit handen.

Twinfield

Volledig automatische (API) koppeling vanuit FysioRoadmap naar Twinfield webbased boekhouden.

Full Financial Support

Geen kopzorgen meer over boekhouden, loonadministratie, jaarrekening, managementrapportages en fiscale aangiften.

PREM FysioRoadmap light

Eenvoudig en goedkoop de PREM laten uitvragen via FysioRoadmap.

Declaratie Service

Wij nemen je volledige declaratieproces uit handen en zorgen voor grip op je cashflow. Zo bespaar je nog meer tijd op je administratieve bezigheden!

  Begeleiding door onze specialisten
   Bespaar elke maand weer tijd
  Constante en steady cashflow
  Directe feedback op medewerkersniveau via FysioRoadmap dashboard
   Betaling per FysioRoadmap licentie voor een vast bedrag per maand

NEEM CONTACT OP

Full Financial Support

De boekhouding van je praktijk altijd up-to-date en overal inzichtelijk? En omdat de boekhouding en jaarrekening op de meest effectieve manier wordt ingericht, ook nog goedkoper dan je huidige oplossing? Dat kan!

Voor één vast bedrag per maand ben je verzekerd van de beste kwaliteit en wordt alles voor je geregeld. Zo weet je dus altijd precies waar je aan toe bent.

Wij leveren de complete webbased totaaloplossing voor je boekhouding (Twinfield), salarisadministratie (Nmbrs), jaarrekening, fiscale aangiften en managementrapportages (Visionplanner) in samenwerking met de financiële professionals van Staelmeesters. De professionals van Staelmeesters werken jouw administratie elke dag bij en monitoren deze volledig.

NEEM CONTACT OP

Twinfield

Behoefte aan een automatische koppeling met je Twinfield boekhouding? FysioRoadmap stuurt al je debiteuren en facturen naar de webbased boekhoudsoftware van Twinfield. De datum van de behandeling wordt in Twinfield gebruikt zodat de omzet daadwerkelijk terecht komt waar je deze gemaakt hebt.

Je kunt Twinfield koppelen aan je bankrekening, aan de loonadministratie, aan Visionplanner en aan “scan en herken” software zodat je zelf geen inkomende facturen meer handmatig hoeft te boeken.

NEEM CONTACT OP

PREMS via FysioRoadmap

Benieuwd hoe patiënten het contact met de therapeut, het behandelplan en praktijkkenmerken hebben ervaren?
Met ons EPD gekoppeld aan Mediquest zorgen wij voor een eenvoudig inzicht in de resultaten van de PREM.

De PREM Fysiotherapie is bedoeld om de kwaliteit van zorg rond fysiotherapeutische behandelingen te meten vanuit het perspectief van de patiënt. De afkorting PREM staat voor Patiënt Reported Experience Measure. De PREM is een korte generieke vragenlijst die uit 17 vragen bestaat. Met de PREM wordt informatie verzameld over hoe patiënten het contact met de therapeut, het behandelplan en praktijkkenmerken hebben ervaren. Ook wordt er een algemene beoordeling gevraagd en worden achtergrondvragen gesteld voor verdere kwaliteitsverbetering. De meting maakt inzichtelijk op welke punten de patiënten goede ervaringen hebben en waar nog verbetering mogelijk is. De resultaten worden tevens gebruikt om vergelijkend onderzoek te doen naar de prestaties van verschillende praktijken.
Onze PREM dienst is 5,50 euro incl btw per maand per FysioRoadmap gebruiker.

NEEM CONTACT OP

Meer informatie over onze diensten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

CONTACT